Stiinta & Tehnologie

#permis #barbat #lectii sofat #femei #studiu

STUDIU: Femeile au nevoie de mai multe lectii decat barbatii pentru obtinerea permisului

Un portal englezesc a descoperit ca femeile au nevoie de mai multe Lectii de condus pentru a trece examenul auto din prima incercare, iar emotiile afecteaza performantele a 92% dintre domnisoarele care participa la aceasta proba.

Un studiu efectuat in Marea Britanie a relevat faptul ca doamnele si domnisoarele au nevoie de mai multe lectii de sofat pentru a trece de testul pentru obtinerea permisului de conducere . Astfel, femeile au avut nevoie de 21 lectii de sofat, in medie, pentru trecerea testului de obtinere a permisului de conducere, in timp ce barbatii au avut o medie de 17 lectii pentru obtinerea permisului pentru aceeasi categorie. Procentul de promovare din prima incercare a fost de 46% pentru barbati si de 43% pentru femei. Studiul a fost facut pe un esantion de 3.000 de soferi .

Cercetatorii de la confused.com au decis sa faca acest studiu in incercarea de a descoperi carui sex ii apartin cei mai buni soferi. Englezii au subliniat faptul ca testul nu arata ca femeile sunt soferi mai buni sau mai slabi decat barbatii, ci ca acestea invata ceva mai lent deprinderile necesare promovarii testului de conducere. Pe de alta parte, studiul a relevat faptul ca doamnele au emotii la testul de conducere, ceea ce ar putea fi problema pentru care acestea pica examenul la prima incercare.

Continuarea pe Automarket.ro

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.