Stiinta & Tehnologie

#android #smartphone #baterie smartphone #Samsung Galaxy S4

Studiu: Care este smartphone-ul cu cea mai rezistenta baterie?

Cele mai recente teste ale editorilor revistei "Which?" au aratat ca iPhone 5S este cel mai rapid smartphone de pe piata. Acum, aceeasi publicatie a dorit sa afle care este terminalul cu cea mai mare autonomie.

Pentru a descoperi care este smartphone-ul a carui baterie rezista cel mai mult, publicatia britanica a comparat toate flagshipurile producatorilor de telefonie, de la Nokia Lumia 1020 si pana la HTC One. Astfel, a fost testata autonomia in regim de convorbire, cat si cea in regim de navigare pe web.



Testele celor de la "Which?" au demonstrat ca, desi bateriile celor mai noi modele de iPhone rezista mai mult decat modelele mai vechi, acestea tot nu se pot compara cu cele mai bune telefoane cu Android. Pe primul loc, in ambele teste, a iesit Samsung Galaxy S4, a carui baterie a rezistat 17.51 ore in regim de convorbire si 6.75 ore in modul de navigare pe internet.

Comparativ, iPhone 5S rezista doar 10.85 ore in regim de convorbire (locul 4) si doar 4.96 ore pe internet.

Sursa foto: which.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea