Stiinta & Tehnologie

Spore se lanseaza pe telefoane mobile

Jocul Spore este unul dintre cele mai cunoscute la ora actuala, in spatele lui aflandu-se geniul creator Electronic Arts . Iata ca recent compania a facut un nou anunt.

Este vorba de o noua versiunea a jocului Spore si anume cea pentru telefoanele mobile, nu de alta, dar este la moda sa ai jocuri celebre si in versiuni mai "mici".

Iar americanii...

Prin intermediul unuia dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila sin Statele Unite, adica AT&T, Electronic Arts a lansat pe piata jocul Spore Mobile. Mai mult decat atat, jocul pare sa fie o editie limitata pentru ca nu va sta prea mult pe " rafturi ".

Ce vreau sa spun este ca Spore este oferta de vara Electronic Arts, pentru ca jocul va "rezista" in magazinul online AT&T doar pana in luna septembrie a acestui an. Daca simti ca esti interesat poate vrei sa incepi descarcarea lui de pe internet. Te costa 1,90 dolari/luna sa te joci Spore pe mobilul tau...

Veste buna pentru unii

Daca esti american primesti jocul pe gratis, pentru ca descarcarea lui nu te va costa nimic. Astfel jucatorul are acces la joc si la Spore creature Creator. Se prea poate sa te intrebi in continuare de ce poti lua jocul doar pana in septembrie. Simplu, pentru ca atunci jocul pentru PC si Mac va fi lansat pe bune de Electronic Arts.

Adam Sussman, vice presedinte al departamentului Publishing din America si Asia in cardul EA Mobile, declara: "Electronic Arts se bucura ca a putut sa isi extinda parteneriatul cu AT&T pe segmentul de telefonie mobila. Aceasta a fost o sansa foarte buna sa aducem originile Spore in magazinul AT&T, lucru care se adauga jocului care se va lansa in septembrie."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea