Stiinta & Tehnologie

Speculatii: Noul Citroen C4

Publicatia franceza Autojournal a prezentat o schita despre care ne asigura ca reprezinta viitorul Citroen C4 . Masina - sustine aceasi publicatie - are fixata prezentarea oficiala in 2010.

Noi nu putem garanta ca acesta este chiar viitorul C4, dar trebuie sa recunoastem ca ne place ce vedem. Actualul Citroen C4 se bucura de succes in prezent, poate si gratie designului sau atipic. Chiar daca e o masina "la locul sau" si nu a deranjat modele precum Golf sau Focus, C4 ofera o alternativa viabila pentru cei cu gusturi "altfel" in ceea ce preveste stilul si design-ul interior. Vehiculul din imagine este parca mai agresiv, desi pastreaza o serie de elemente din designul versiunii actuale.

Viitoarea generatie de C4 va avea versiuni cu 3 si 5 cinci usi , va exista probabil si un break, dar si un coupe cabriolet si un Sportlounge. In ceea ce priveste motorizarea, pe langa optiunile obisnuite pe benzina sau diesel, masina ar putea primi si o versiune hibrida .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea