Stiinta & Tehnologie

Speculatii: Alfa Romeo MiTo Cabrio

Singurele lucruri certe in legatura cu modelul Alfa Romeo MiTo sunt niste poze oficiale oferite de producatorul italian cat si niste poze spion realizate cu masina ce se afla la plimbare prin Torino.

Galerie foto cu viitorul Alfa Romeo MiTo Cabrio

Cu toate acestea masina nu a fost inca prezentata publicului insa se preconizeaza acest lucru pentru luna aceasta. Vanzarile sunt programate sa inceapa in luna iulie a acestui an. Acest lucru nu impiedica fanii modelelor cabrio sa isi imagineze cum va arata acest model in varianta decapotabila. Unii dintre acestia si-au pus ideile in imagini, asa cum au facut si cei de la InfoMotori.com

Pe langa faptul ca, cei de la InfoMotori.com, au incercat sa ne prezinte design-ul masinii, acestia au mers chiar mai departe facand speculatii legate si de aspectele tehnice ale viitorului Alfa Romeo MiTo Cabrio. In viziunea lor viitorul MiTo va fi echipat, pe varianta GTA, cu un propulsor de 1.8 litri MultiAir turbo capabil sa genereze 230 CP. Noul Alfa Romeo va dispune si de diferentialul Q2 precum si de o cutie de viteze ce dispune de tehnologia dublu-ambreiaj. Cea mai mica versiune a modelului va fi echipata cu un motor de 1.4 litri si 155 CP ce echipeaza deja modelul Punto Turbo.

Altfel spus, noul Alfa Romeo MiTo Cabrio este pregatit sa se dueleze cu Audi A3 Cabrio si Bmw Seria 1 Cabrio pentru suprematia segmentului din care fac parte.

Nu stim daca tehnic va fi pregatit pentru acest lucru insa din puct de vedere al aspectului cu siguranta este.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea