Stiinta & Tehnologie

Speculatie: viitorul Volkswagen Polo

Cei de la Infomotori au realizat cateva imagini despre cum ar putea arata noul Volkswagen Polo ce urmeaza sa fie prezentat publicului larg abia anul viitor.

In imagini se contureaza cateva caracteristici clare legate de noua versiune a modelului Polo pentru 2009. Noua identitate vizuala a celor de la Volkswagen a fost implementata pentru prima data pe modelul Scirocco, apoi pe modelul Lupo si se prefigureaza intalnirea noului design si la cea dea sasea generatie a modelului Golf precum si a noii versiuni a modelului Polo.

Galerie foto cu viitorul Volkswagen Polo

Se zvoneste folosirea platformei PQ25 ce poate fi deja intalnita pe modelele Skoda Fabia si Seat Ibiza.

Cateva date sunt inca necunoscute, precum motorizarile ce urmeaza sa echipeze modelul Polo insa aceleasi speculatii afirma faptul ca cei de la Volkwagen vor folosi motorizari deja consacrate precum 1.4 litri TFSI . O nouatate insa pentru Polo ar putea fi motorizarea de 1.6 TDI precum si o versiune hibrida, mai ales daca doresc sa atace si piata din America de Nord. Acest lucru este foarte posibil mai ales dupa ce noul Ford Fiesta este disponibil pentru cumparatorii de peste ocean.

Cutia de viteze DSG cu 7 trepte va fi disponibila ca dotare optionala, asa cum au procedat si cei de la Seat cu noul lansat Ibiza. In afara de Europa masina o sa mai fie produsa si in tari precum Brazilia si China.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea