Stiinta & Tehnologie

#smartphone #Sony Xperia Z1 #sony lansare

Sony Xperia Z1 are o versiune mai mica

Cel mai nou smartphone de la Sony, Xperia Z1, beneficiaza si de o versiune mini, ce ar putea fi anuntata in curand de producatorul nipon. Informatia provine dintr-o brosura a unui producator telecom din Japonia. Modelul se numeste Sony Xperia Z1 f.

Noul Xperia Z1 f vine in mai multe variante de culori (negru, alb, rosu si galben), impartasind foarte multe lucruri cu fratele sau mai mare, Xperia Z1: chipsetul Snapdragon 800 cu procesor 2.2 GHz quad-core, 2GB memorie RAM, precum si un spatiu de stocare de 32GB, cu posibilitate de extindere datorita slotului microSD.

Diferenta consta in marimea display-ului, Xperia Z1 mini avand un ecran de 4.3 inchi, cu rezolutie HD, si a bateriei de 2.300 mAh.

Potrivit GSM Arena, operatorul japonez a carui brosura a ajuns pe internet, isi va anunta noile produse peste numai doua zile, pe 10 octombrie. Atunci este posibil sa fie dezvaluit si noul Xperia Z1 f.

sursa foto: amnaytech.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea