Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #sony xperia #Sony Xperia M dual #Sony Xperia M

Sony Xperia M dual ajunge in magazine la sfarsitul acestei luni

Sony va lansa noul Xperia M in varianta dual SIM in urmatoarele zile. Informatia vine de la filiala companiei japoneze din Rusia, smartphone-ul urmand sa coste in jur de 345 de dolari.

Xperia M si Xperia M dual sunt anuntate de mai bine de trei luni, insa pana acum numai versiunea cu un singur SIM si-a facut loc pe piata. Potrivit unei informatii publicate de Sony Mobile Rusia, citata de Gsm Arena, varianta duala a terminalului nipon va intra in magazine la sfarsitul acestei luni pentru un pret de aproximativ 345 de dolari.

Sony Xperia M dual are aceleasi specificatii ca si Xperia M, insa vine cu un slot pentru SIM in plus. Smartphone-ul se foloseste de un procesor dual core Snapdragon S4 Plus si vine cu un display de 4 inchi. Camera lui Xperia M dual este de 5 megapixeli cu autofocus, iar capacitatea de stocare este de 4 GB din care doar 2GB sunt disponibili utilizatorului.

Sursa foto: updatemyandroid.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea