Stiinta & Tehnologie

#sony #alternativa #iphone 5 #samsung galaxy s3

Sony lucreaza la o alternativa pentru iPhone 5 si Samsung Galaxy S3

Sony vrea sa pastreze ritmul cu cele mai apreciate telefoane ale momentului. Compania japoneza a anuntat ca va lansa la inceputul anului 2013 un smartphone nou de top, o alternativa pentru iPhone 5 si Samsung Galaxy S3.

Unul dintre reprezentantii Sony a anuntat ca noul telefon va fi prezentat la inceputul anului viitor, la targurile de electronice CES 2013 din Las Vegas si MWC 2013 din Barcelona.

Compania japoneza nu a oferit alte detalii despre noul smartphone ce va concura cu iPhone 5 si Samsung Galaxy S3. Potrivit GSMArena.com, exista mai multe modele noi Sony in lucru, dar cele cunoscute pana acum sunt Sony Yuga si Sony Xperia Odin.

Noul smartphone de top Sony ar putea include o camera foto excelenta, cu senzor de 13 megapixeli, alaturi de un ecran urias de 5 inci, cu rezolutie full HD 1080p. Telefonul Sony, despre care compania spera ca va concura cu iPhone 5 si Samsung Galaxy S3, va rula sistemul de operare Android.

Sursa foto: Thenewstribe.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea