Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #28 mai #anunt oficial #mister #eveniment #londra

Sony Ericssons: lansare misterioasa pe 28 mai

Dupa o serie de zvonuri referitoare la noile colectii de mobile Sony Ericsson, joint-venture -ul suedezo-japonez va face un anunt oficial pe data de 28 mai 2009.

Din pacate, in prezent nu se stie despre ce este vorba pentru ca web site-ul noului sau a noilor produse este inca in constructie.

Teaser

Pentru a starni mai mult fanii, pe web-site-ul oficial al lansarii exista un singur text "I SE waiting for something good", adica un fel de "Imi place sa astept dupa ceva ce merita". In prezent in jurul anuntului planeaza doar supozitii. Multi prefera sa incline catre varianta in care Sony Ericsson va anunta noi terminale din seria XPERIA si asta dupa ce Harold de Sort , marketing manager Sony Ericsson pentru Benelux, a confirmat ca se lucreaza la un model XPERIA X2, iar pe viitor vor exista si alte terminale din aceasta familie.

Totusi, alte tabere prefera sa nu parieze pe XPERIA pentru ca in urma cu cateva zile seful Sony Ericsson, Hideki Komiyama, a declarat ca declinul rapid al cotei de piata detinute de compania a fost generat de cateva greseli printre care si modelul XPERIA X1.

Previziuni optimiste

Totusi, fanii prefera sa creada ca lucrurile sunt ceva mai roz si vad in acest anuntat prezentarea oficiala a lui Sony Ericsson Idou, prototipul aratat de companie in cadrul Mobile World Congress 2009 ce a avut loc la Barcelona in luna februarie.

Totusi, unele publicatii online stiu precis ca website-ul va prezenta sigur ceva legat de "Entertainment Unlimited", un serviciu proprietar al companiei care a fost implementat pentru prima data in modelul W995. Serviciul este de fapt un portal prin care utilizatorii pot descarca filme, muzica, software si aplicatii.

Misterul va persista pana pe data de 28 mai cand compania va face anuntul oficial intr-un eveniment care se va desfasura la Londra. Pana atunci fanii isi vor tine degetele incrucisate si vor spera la ce e mai bun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea