Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #xperia x10 #rachel #x3 #android

Sony Ericsson XPERIA X10 va fi anuntat oficial in curand

Cel mai recent telefon mobil Sony Ericsson din colectia XPERIA, modelul X10 care poarta numele de cod Rachael, ar putea fi anuntat oficial la inceputul lunii noiembrie 2009.

Noile informatii vin din brosura oficiala Sony Ericsson, care a aparut de curand pe Internet.

Noi detalii tehnice

Daca initial se credea ca prototipul Rachael este de fapt telefonul mobil , in urma aparitiei pe Internet a brosurii s-a aflat ca modelul este de fapt XPERIA X10 . Spre deosebire de alte telefoane din aceeasi serie, Rachael ruleza sistemul de operare Google Android .

Se mai zvoneste ca acest model ar dispune si de un procesor Qualcomm QSD8250 Snapdragon de 1 Ghz, lucru care a fost si confirmat "oficial" odata cu publicarea brosurii. Lista de specificatii tehnice zvonita anterior a prins si ea contur acum. Prin urmare Rachael are ecran OLED de 4,1 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 852 x 480 px si suport multitouch . Mai mult, memoria interna a telefonului este de 32 GB si mai poate fi marita ulterior cu un card compatibil microSD.

Alte detalii


Terminalul suporta functii ca decodare video in format HD (1080p), camera foto de 8,1 MP cu autofocus si flash LED, tehnologia de detectare a fetei si zambetului si capacitatea de a face capturi video in format VGA la 30 fps, o premiera pentru orice telefon care ruleaza Android.

Sony Ericsson X10 mai vine cu receptor GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB. Interfata X-Panel introdusa cu XPERIA X1 va fi incorporata chiar daca modelul ruleaza alt sistem de operare. Pentru cei care prefera retele sociale , XPERIA X10 ofera acces direct catre site-urile Facebook, Twitter si MySpace.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea