Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W610i, un 3G clasic compact

Zvelt, elegant, tastatură iluminată şi ecran mare; accesezi cele mai utilizate funcţii în unul sau doi paşi şi vorbeşti şi navighezi în acelaşi timp. Push email şi sincronizarea cu PC-ul îţi asigură controlul asupra lucrurilor; iar modemul de mare viteză conectează PC-ul la Internet, din mers. Ai ştiri şi evenimente la îndemană prin transmisii RSS; şi mai ai muzică, video şi jocuri pentru a-ţi petrece timpul în avion sau cand meriţi o pauză.

Manualul are tot ce îţi trebuie pentru a obţine mai mult de la K610i. Aceasta înseamnă cunoştinţe, descărcări şi recomandări. Membrii beneficiază şi de instrumente creative, de online şi de multe altele.

Dimensiunea contează
Fiind unul din cele mai mici telefoane 3G disponibile, are caracteristici puternice, o cameră discretă, de calitate şi Internet de mare viteza.

Ce găseşti în el?
3G
Acces rapid şi simplu la Internet în bandă largă. Apeluri video, transmisii audio-video, navigare pe Internet, mesagerie multimedia, email din mers.

Plasarea imaginilor în blog
Fă o poză şi trimite-o direct în propriul blog. O cale ideală pentru distribuirea instantaneelor din timpul liber şi crearea automată a unei arhive.

Media player
Savurează imaginile transmise sau înregistrate şi muzica, utilizand Media playerul integrat. Sunt acceptate cateva formate de fişiere.

Apel video
Cu telefonul tău 3G vezi cu cine vorbeşti. În timpul unui apel video, vezi o transmisie video live a interlocutorului şi eşti văzut de interlocutor.

Push email
Email instantaneu în telefonul tău mobil, exact ca în computerul de acasă. Mesajele sunt trimise direct în telefon, de îndată ce sosesc.

Experienţa Bluetooth
Tehnologia wireless Bluetooth îţi eliberează mainile, iar dispozitivele tale comunică între ele fără complicaţii, pe o rază de pană la 10 metri.

Mod zbor
Funcţie care dezactivează emiţătoarele şi receptoarele radio, astfel încat unele funcţii să poată fi utilizate în locuri precum avioane sau spitale.

Set microfon - difuzor
Comută pe setul microfon-difuzor pentru a activa difuzorul. Acum poţi utiliza telefonul cu mainile libere şi este simplu să întreţii o conversaţie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea