Stiinta & Tehnologie

#bleutooth #rochie #sony ericsson #maria sharapova #lgc #london college of fashion

Sony Ericsson: tehnologie si moda, mana in mana

Jucatoarea de tenis, Maria Sharapova si producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson au facut echipa cu London College of Fashion(LCF) pentru a realiza creatii vestimentare care sa puna accent pe legatura dintre tehnologie si ultimele tendinte din moda.

Creatiile au fost expuse in vitrina celebrului magazin Liberty din Londra, iar Maria Sharapova a avut un rol activ in promovarea acestora.

Creatia castigatoare

Premiul cel mare a fost oferit unei tinere de 20 de ani din Regatul Unit, Georgie Davies, studenta in anul doi in cadrul London College of Fashion.

Georgie a intentionat sa gaseasca o modalitate prin care femeile sa fie atentionate atunci cand le suna telefonul si se afla intr-un club sau o locatie cu mult zgomot. Astfel, ea a creat o rochie de coctail care se lumineaza discret atunci cand telefonul suna. "Este o rochie cu un design extrem de creativ iar aplicatiile de pe ea ajuta persoana care o poarta sa fie alertata subtil atunci cand este sunata pe telefon", a declarat Maria Sharapova.

Sony Ericssons si London College of fashion

Colaborarea dintre Sony Ericsson si london college of fashion s-a concretizat intr-un concurs organizat pentru 80 de studenti care s-au intrecut in a realiza creatiile care sa fie expuse in vitrina celebrului magazin Liberty.

Creatia originala desemnata castigatoare a fost aleasa dintr-o lista de 25 de participanti preselectati de juriul format din Maria Sharapova, designerul Sony Ericsson Tina Lekeberg si profesori din cadrul London College of Fashion.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea