Stiinta & Tehnologie

#china #clamshell #w508 #sony ericsson t707

Sony Ericsson T707, anuntat in China

Telefonul mobil sony ericsson t707 nu a fost inca anuntat oficial de compania suedezo-japoneza.

Terminalul are nume de cod " Elle " si a fost prezentat in cadrul unei conferinte de presa din China.

Specificatii tehnice

Noul model masoara 93 x 50 x 14 mm, cantareste 98 g si este un terminal quad-band pentru retelele GSM. Chiar daca nu fac parte din aceeasi gama , T707 este "inrudit" cu un alt telefon al companiei, Sony Ericsson W508.

Sony Ericsson T707 este si el un clamshell cu doua ecrane, unul intern si al doilea extern. Display-ul interior masoara 2,2 inch si are rezolutie QVGA de 240 x 320 px si probabil, asemenea lui W508, suport pentru 265.000 de culori.

Memoria interna a telefonului nu este cunoscuta, dar T707 vine la pachet cu un card micro M2 de 1 GB. Terminalul are camera foto de 3,2 MP cu focus fix, dar posibil fara flash.

Alte detalii

La capitolul conectivitate, modelul se poate lauda cu GPRS, EDGE , 3G cu HSDPA, Bluetooth 2.0 cu A2DP (posibilitatea de tasare a castilor audio wireless) si USB. Din pacate, Sony Ericsson T707 nu are Wi-Fi.

In prezent nu se stie data exacta de lansare a telefonului in Europa, dar se asteapta ca modelul sa intre in magazine din luna mai a acestui an. Pretul lui T707 nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea