Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson T650i, in Romania

Sony Ericsson anunta prezenta in Romania a unui nou model de telefon conceput din dragostea creatorilor sai pentru materialele si culorile regasite in natura. Sony Ericsson T650i combina efectele de lumina cu un finisaj din otel inoxidabil si material mineral de sticla rezistent impotriva zgarieturilor

La Sony Ericsson T650i detaliul este definitoriu. Efectele de lumina de pe tastatura si de pe lateralele telefonului interactioneaza cu animatiile de pe ecran. In timp ce animatiile se desfasoara pe display, valuri de lumina se fac remarcate pe toata suprafata tastaturii, care contrasteaza cu finisajul din otel inoxidabil.

“Detaliile diferentiaza acest telefon de altele,” explica Steve Walker, Head of Product Marketing in cadrul Sony Ericsson. ”Designerii nostri s-au inspirat din natura si din lumina nordica pentru a crea telefoane vii care sa fie pretuite. Se adreseaza celor cu personalitati foarte puternice si pentru care alegerea unui telefon le confera statut.”

Sony Ericsson T650i

- Detalii ale designului
Carcasa de otel inoxidabil si ecran de
sticla minerala rezistent impotriva zgarieturilor

- Animatii pe ecran insotite de efecte de lumina
pe tastatura

- Fara niciun compromis
Telefon 3G subtire de12.5 milimetri
cu camera foto de 3,2 megapixeli si media player


Puternic din nastere Comunicatii avansate, functii multimedia si conectivitatea sunt toate a doua natura a telefonului T650i. Acest telefon 3G ascunde un set de functii de inalta performanta. Camera foto de 3,2 megapixeli cu auto focus surprinde imagini excelente, iar ecranul de 1,9 inci, rezistent la zgarieturi face totul mai usor pentru a fotografia si a-ti vedea pozele. Display-ul de sticla minerala, asezat deasupra ecranului, reda culorile mult mai intens, imbunatateste vizibilitatea in medii foarte luminoase si largeste unghiul de vedere al ecranului pana la 170 de grade.

Cu personalitate Odata ce ai captat pozele, T650i iti permite sa le impartasesti prietenilor apropiati sau familiei in cele mai indepartate colturi ale lumii. Poti sa vizualizezi pozele pe ecran, sa le atasezi mesajelor sau sa le postezi pe Internet folosind Picture Blogging.

Conceput pentru uz zilnic Cand vine vorba sa te distrezi, T650i este langa tine. Cu media player-ul sau poti asculta melodiile preferate oriunde te-ai afla si, datorita ultimei tehnologii Bluetooth, este posibil sa redea muzica de pe telefon direct pe casti. Un accesoriu stilizat, setul de casti stereo Bluetooth HBH-DS980 este partenerul perfect.

Se eviden?iaza in multime La o grosime de doar 12,5 milimetri, Sony Ericsson T650i este conceput pe structura mostenita de la modelul T610 si se prezinta ca un telefon 3G fara compromisuri care armonizeaza forma cu functiile.

T650i este disponibil in doua culori – Growing Green si si este un telefon Dual mode UMTS 2100 -GSM/GPRS 900/1800/1900.

Accesorii
In cutie
- Baterie
- Incarcator
- Memory Stick Micro (M2) de 256MB
- Suport de birou exclusiv
- Cablu USB
- Handsfree stereo portabil HPM-75
- Invelitoare
- Program de sincronizare cu calculatorul
- Ghid de utilizare
Optional:
Set de casti stereo Bluetooth HBH-DS980
Reda muzica de pe telefonul tau catre casti bucurandu-te de sunet digital clar
Set de HBH-IV835
Stlizat si discret cu sunet de calitate excelenta
Speakerphone de masina Bluetooth HCB-100
Handsfree performant, in masina, la birou si acasa

Caracteristici
UMTS 2100
GSM/GPRS 900/1800/1900

Dimensiuni: 104 x 46 x 12.5 mm
Greutate: 95 de grame

Culori:
Growing Green
Midnight Blue

Ecran: TFT 262.144 culori
Rezolutie: 240 x 320 pixeli
Dimensiune: 1,9 inci
Memoria telefonului: pana la 16 MB

Suport card de memorie: Memory Stick
Micro (M2)

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea