Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson si LG in versiuni verzi

La noi nu se sarbatoreste "Sfantu' Patriciu", dar se pare ca peste hotare este luat foarte in serios. Mai in joaca sau nu, companiile care dezvolta telefoane mobile au scos la inaintare versiuni noi ale modelelor deja existente, dar de data aceasta in culoarea specifica sarbatorii de St. Patrick.

Sony Ericsson a scos la lumina modelul K660i care s-a lansat in versiunea Lime Green si acum mai vine si cu W580-ul intr-o versiune mai salbatica, numita " Jungle Green".

W580 roz si verde

Aceasta miscare este de inteles, dar compania a lansat in luna septembrie a anului trecut versiunea aceluiasi telefon in culoarea roz. Rozul se astepta sa vina in februarie odata ce Valentine's Day isi intra in drepturi.

Modelul Sony Ericsson W580i este un telefon din gama Walkman, un slider gros de 14 mm, cu ecran color TFT de 262.144 culori, cu suport de card microSD pentru upgrade, suporta conectivitate EDGE si Bluetooth si are camera foto de 2 megapixeli .

Dar povestea "verde" nu se termina aici. Coreenii de la LG s-au gandit sa lanseze si ei o versiune verde a lui LG Rumor, prin intermediul retelei Sprint .

LG Green Rumor

Dispozitivul care mai are si numele de LG LX260, LG Scoop sau LG UX260, se numeste acum Green Rumor si are aceleasi calitati pe care le avea si pana acum. Masoara 109 x 51 x 18 mm, este CDMA dual band, are ecran color de 262.144 colori si rezolutie de 176 x 220 pixeli, cantareste 117 grame, are camera foto de 1.3 megapixeli, media player ce suporta formate MP3, MP4, 3GPP2 si 3GPP, memorie de 16 MB cu suport microSD, conectivitate Bluetooth si tastatura completa QWERTY.

Pe langa aceasta, LG-ul este un adevarat element "verde", mai precis "prieten cu natura". Carcasa este reciclabila si 70% biodegradabila. Si uite asa avem niste irlandezi fericiti. Sa vedem la noi cand apar aceste versiuni.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea