Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #microsd #m2 #telefon mobil #mediu de stocare

Sony Ericsson renunta la cardurile de memorie M2

Joint-venture -ul suedezo-japonez a facut un anuntat care ar putea bucura fanii si nu numai: va renunta la cardurile de memorie M2.

In locul lor, Sony Ericsson va adopta modelul altor dezvoltatori de mobile si va introduce cardurile microSD.

Declaratii exclusive

Informatia a fost dezvaluita de un editor de la publicatia online, TrustedReviews.com care scrie ca a aflat de planurile companiei dupa ce a intrebat pe unul din reprezentantii Sony Ericsson, Fortune Alexander director global de marketing, despre tehnologiile folosite de joint-venture.

Se pare ca decizia a fost luata din mai multe motive, unul din ele fiind numarul mic de terminale pe care compania le-a vandut in anul care a trecut. "Da, ne miscam in aceea directie asa ca toata lumea poate sa rasfule usurata. Telefoanele Sony Ericsson nu s-au vandut asa cum am dorit, iar o cauza poate fi considerata si mediul de stocare oferit de un telefon", a spus Fortune Alexander.

Sony & Sony Ericsson

O intrebare ramane: ce se va intampla cu restul mediilor de stocare proprietare pe care doar Sony si Sony Ericsson le folosesc, adica Memory Stick , Memory Stick Select, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo si Memory Stick Micro. In prezent nu se stie daca acestea vor fi abandonate in favoarea SD-urilor sau a SDHC-urilor.

Totusi, noua miscare Sony Ericsson nu face decat sa fie admirata. Noile telefoane cu suport microSD vor intra pe piata odata cu cele mai noi modele anuntate de companie, Sony Ericsson Satio (Idou), Yari si Aino.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea