Stiinta & Tehnologie

#sunny #susan #sony ericsson

Sony Ericsson pregateste telefoane rezistente la apa

Joint-venture-ul suedezo-japonez Sony Ericsson, planifica lansarea a doua noi modele de telefoane mobile, rezistente la apa.

In prezent detaliile despre cele doua terminalee sunt putine, dar se cunoaste faptul acestea porta numele de cod Susan si Sunny .

Sony Ericsson Susan

Prototipul Sony Ericsson Susan este un model din categoria candybar si pare sa faca parte din gama de telefoane Cyber-shot asemenea terminalul C702, un alt model rezistent la socuri, apa si praf lansat de companie la inceputul anului 2008. Printre specificatiile tehnice ale lui Susan se numara camera foto de 5 MP cu flash-ul LED.

Imaginea aparuta pe Internet cu noul telefon mobil indica si un buton dedicat care este prezent la terminalele care ruleaza sistemul de operare Android, desi exista putine sanse ca acest prototip sa vina dotat cu sistemul celor de la Google.

Sony Ericsson Sunny

Cel de al doilea telefon mobil rezistent la apa este Sunny, un slider care se aseamana destul de mult cu terminalul W715 al companiei, avand aceeasi constructie paralelipipedica in colturi ascutite. Din pacate, pentru prototipul Sunny, nu se cunosc detaliile tehnice.

Imaginile cu Sony Ericsson Susan si Sunny au aparut pe site-ul fanilor Sony Ericsson, Esato . In prezent nu se stie cat de reale sunt fotografiile sau cand joint-venture-ul va anunta oficial cele doua modele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea