Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson K550i, merita incercat

Telefonul mobil Sony Ericsson K550i este de-acum şi pe piaţa din România. K550i Cyber-shot conbină beneficiile unui telefon Cyber-shot cu un design compact (14 mm grosime) şi uşurinţa în utilizare. Înzestrat cu o cameră de 2 megapixeli cu focalizare automată, lumină LED şi capac automat pentru lentilă, K550i te asigură că eşti oricând gata să fotografiezi şi să împărtăşeşti cele mai bune imagini cu putinţă cu cei dragi. La acestea, adăugă conectivitatea Bluetooth şi funcţia Picture blogging şi obţi un telefon cu cameră, care elimină greutatea împărtăşirii imaginilor de calitate cu prietenii şi familia.

“Utilizatorii din toată lumea îşi dau seama că cea mai bună cameră digitală este cea pe care o ai la tine”, spune Steve Walker, directorul departamentului Product Marketing al Sony Ericsson. “K550i vine cu aplicaţii noi, care aduc îmbunătăţiri importante în experienţa utilizatorului şi, de asemenea, prezintă acest tip de telefon pentru o nouă categorie de utilizatori”.

Chiar dacă nu ai experimentat până acum fotografierea cu camera telefonului mobil sau meniul telefonului Cyber-shot, noul K550i este creat pentru a fi o integrare intuitivă a fotocamerei performante cu telefonul mobil. Camera este activată prin simpla culisare a capacului din faţa lentilei iar pe ecranul telefonului apare meniul Cyber-shot. Având diagonala de 1,9 inci, ecranul are rolul unui vizor cu imagine clară.

Cu K550i, odată ce fotografia a fost facută, poate fi trimisă în mai multe moduri extrem de simple: Picture blogging face uşoară trimiterea pozei pe un blog; cardurile Memory Stick Micro (M2) permit utilizatorului să transfere imaginile către echipamente compatibile, iar Bluetooth 2.0 facilitează transferul către alte telefoane sau echipamente cu conectivitate Bluetooth. Dacă utilizatorul doreşte să imprime ultimele poze din vacanţă, acest lucru e posibil prin funcţia PictBridge , cu ajutorul cablului USB (disponibil în pachet) conectat între K550i şi o imprimantă compatibilă, fără intervenţia PC-ului sau a altor complicaţii.

Disponibil în două culori, Jet Black sau Pearl White, telefonul K550i Cyber-shot garantează o experienţă deosebită. Este un echipament cu tehnologie Quad-Band EDGE.

Adăugaţi mai mult la amintirile dumneavoastră.

Odată cu aceste telefoane Cyber-shot, sunt prezentate şi două accesorii opţionale noi, create pentru ca utilizatorii să-şi gestioneze cu uşurinţă apelurile şi pozele. Standul pentru birou CDS-65 permite utilizatorului să transfere rapid fotografiile din telefon pe PC prin USB, sau pur şi simplu să sincronizeze datele între cele două, timp în care bateria telefonului se reîncarcă. Utilizatorul poate conecta şi un handsfree pentru a se bucura de apelurile vocale în timp ce transferă imagini şi muzică. Este ideal pentru acasă sau la birou şi va fi disponibil începând cu Q2 al 2007.

Destinat celor care au la ei mereu telefonul Cyber-shot (sau alt telefon compatibil Bluetooth), speakerphone-ul cu BluetoothTM pentru masină HCB-120 se montează extrem de uşor de parasolarul maşinii pentru a oferi apelarea în siguranţă, în regim de handsfree. Cu un ecran digital pentru afişarea apelantului, autonomie record de 24 de ore în convorbire şi 450 de ore în standby, acest speakerphone este un accesoriu BluetoothTM excelent pentru K550 şi K810, şi e destul de compact pentru utilizarea în maşină, birou sau acasă. Un senzor de mişcare încorporat ajută la citirea informaţiilor afişate în condiţii bune. HCB-120 va fi disponibil începând cu Q2 al 2007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea