Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson G705 anuntat oficial

Compania Sony Ericsson s-a tinut de cuvant si a facut anuntul in care il prezinta oficial pe G705 cunoscut pana acum sunt numele de cod Kumiko.

Caracteristicile principale ale lui G705 sunt ecranul de 2,4 inch, acces Google, conectivitate prin intermediul Wi-Fi si optiunea de verificare a emailului cu ajutorul serviciului Exchange ActiveSync.

Detalii tehnice

Sony Ericsson G705 masoara 95 x 47 x 14,3 mm, cantareste 98 de grame are ecran de 2,4 inch, rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 256.000 de culori. Navigarile pe internet se fac cu ajoutorul browser-ului WAP 2.0 cu suport HTML, vine cu Google preinstalat, este compatibil cu serviciul YouTube si are suport aGPS integrat, plus optiuni precum Google Maps si Wayfinder.

Nu ii lipseste nici camera foto de 3,2 megapixeli cu rotatia automatica, la optiunea din modul landscape. Camerei foto poate capta imagini la o rezolutie maxima de 2048 x 1536 pixeli are flash si capabilitati video. Sony Ericsson G705 are si player muzical incorporat care suporta formate MP3 si AAC. Nu ii lipseste nici functia TrackID si radio FM cu RDS.

La capitolul conectivitate G705 se prezinta foarte bine. Dispune de GPRS si EDGE, ambele clasa 10 , 3G cu HSDPA, adica 3,6 Mbps viteza de navigare pe internet , conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA, iar pentru transfer de date , Bluetooth versiunea 2.0 cu A2DP si USB 2.0.

Primul SE cu tehnologie UMA

Acest model al celor de la Sony Ericsson este primul telefon cu acces la tehnologie UMA (Unlicensed Mobile Acces). UMA permite utilizatorilor sa treaca de la reteaua mobila la retele locale cu ajutorul GSM/Wi-Fi. Modelul G705u va fi distribuit in exclusivitate in reteaua Orange.

Mai mult, Sony Ericsson anunta semnarea parteneriatului cu Google conform caruia serviciul YouTube va fi integrat in viitoarele modele Sony Ericsson. Aceasta va permite utilizatorilor sa descarce si sa incarce fisiere video direct de pe telefonul Sony Ericsson. Noul G705 va fi primul telefon compatibil YouTube de la Sony Ericsson.

Catherine Chery, Global Product Manager Sony Ericsson declara ca: "G705 este alegerea ideala pentru cei care au nevoie de putin ajutor pentru a-si organiza calendarul. Mai mult, browser-ul HTML, suportul pentru email, conectivitatea 3G reprezinta atributii utile pentru cei care doresc sa fie permanent conectati la evenimentele zilnice"

Telefonul va fi disponibil in doua culori Silky Gold si Majestic Black, adica auriu si negru, iar G705u intr-o singura culoare Luminous Black (negru). Terminalul va fi disponibil pe piata din Romania din primul trimestru al anului 2009. Pretul lui G705 nu a fost inca anuntat.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea