Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson F305 cu videoclip promotional

Cu ceva vreme in urma noile modele Sony Ericsson ieseau la iveala, cu o zi inainte de termenul oficial dat de companie.

Acum ca aceste detalii au fost puse la punct, unele din terminalele anuntate pe data de 17 iunie de Sony Ericsson isi primesc videoclipurile promotionale . Modelul F350, un telefon cu trasaturi de consola de joc portabila, are unul din cele mai haioase videoclipuri promotionale facute pentru un telefon.

F de la "Fun & Games"

Se stie deja ca telefoanele din seria F vor fi terminale dedicate jocurilor. F305 este primul din aceasta serie, va functiona in retele quad-band GSM si maximul de conevititate va fi EDGE. F305 este un telefon low/mid-level care masoara 96 x 47 x 14,6 milimetri si cantareste 97,5 grame.

Trasatura principala a acestuia sunt jocurile, mai ales ca telefonul are senzori de miscare, lucrul care il vor face un fel de controller ca cel de Wii, lucra care reiese si din videoclip. Vine cu Bowling, Bass fishing & Jockey preintalate, jocuri care se vor folosi de senzorii de miscare din dotare.

Alte trasaturi "gaming" le mai prezinta butoanele asemanatoare cu cele ale PlayStation-ului care se afla deasupra ecranului si butonul dedicat care te va duce direct in meniul de jocuri. Telefonul vine cu un "incarcator" special de baterie Power Pack CCP-100 care va mai alimenta telefonul inca canteva ore in caz ca bateria este pe terminate.

Cu gasca la joaca

O veste si mai buna este ca te poti bucura de jocuri alaturi de gasca pentru ca prin Bluetooth-ul din dotare care suporta si A2DP, prietenii tai au si ei acces la jocuri prin telefoanele lor. Memoria interna a terminalul este de doar 10 MB asa ca ai face bine sa o maresti cu un card microSD, telefonul suportand slot-ul de rigoare. F350 are si player muzical in doatere care suporta TrackID si are si radio FM.

Telefonul vine in doua culori, Polar White si Mystic Black, are un ecran de 2 inchi cu rezolutie de 176 x 220 pixeli cu 262,144 culori si poare randa grafica 3D foarte usor. Asa cum am spus si mai devreme, telefonul a fost anuntat pe data de 17 iunie 2008 si se va lansa la sfarsitul acestui an. Din pacate nu se stie pretul lor, dar fiind un telefon low/ mid-range se prea poate sa fie accesibile oricarui buzunar.

sony ericsson f305 Promo Video



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea