Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson Alicia sau W707

Iata < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/ca" title="ca">ca zvonurile depre telefoanele Sony Ericsson nu se opresc nici azi. Daca ieri aveam de -aface cu 4 modele noi, W902, W595, W302 si Remi, azi discutam un alt Walkman.

In urma cu cateva saptamani, internetul era impinzit de stirile despre un anume telefon, mai precis modelul Sony Ericsson Alicia.

Alicia are un nume oficial

Este de la sine inteles ca "Alicia" este numele de cod al telefonului. Azi terminalul primeste botezul oficial si un nume pe masora, W707. Sursele Sony Ericsson spun ca acest model va fi de fapt un frate mai mic al unui model mult asteptat al companiei, telefonul W980.

Intre cele doua telefoane exista si anumite asemanari. Una dintre ele este forma de "clamshell" pe care ambele telefoane o " title="o">o Au ">au , iar lta ar fii carcasa stralucitoare ce le caracterizeaza. Asemenea fratelui mai mare, modelul W707 are si camera foto de 3,15 megapixeli capabil de inregistrari video, dar fara autofocus sau flash.

Printre altele...

Desi un mid-level, "Alicia" va putea duce conectivitatea HSDPA, capabilitati de navigare si de E ">e -" title="e-">e- mail. Totusi nu pot fi remarcate si diferentele. In comparatie cu W980, modelul W707 are doua ecran externe, unul patrat si unul circular care pe langa controller de muzica, arata si informatii legate de starea vremii.
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Pentru moment se asteapta ca terminalul W707 sa fie anuntat pe data de 22 iulie cand compania Sony Ericsson va prezenta modele W902, slider-ul W595, W302 si Remi (care nu are inca nume oficial). Sa speram totusi ca Alicia nu va avea aceeasi soarta ca Paris sau BeiBei, terminale asteptate, dar in cele din urma anulate.

Film de prezentare a terminalului Sony Ericsson "Alicia" W707



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea