Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #aino #europa #playstation 3

Sony Ericsson Aino s-a lansat pe piata europeana

Joint-venture-ul suedezo-japonez Sony Ericsson anunta lansarea pe piata europeana a telefonului mobil Aino , acesta fiind disponibil in prezent in magazinele din Marea Britanie.

Terminalul a fost anuntat oficial impreuna cu alte modele Sony Ericsson, Yari si Satio (Idou) care are o camera foto de 12 MP.

Specificatii tehnice

Aino nu impresioneaza doar prin infatisarea mult mai diferite pe care Sony Ericsson a aplicat terminalului, dar si prin faptul ca dispune de o camera foto de 8 MP si functii avansate de redare muzicala.

sony ericsson aino combina doua dimensiuni fundamentale ale divertismentului: relaxarea prin muzica si accesul performant la fotografii si filme. Cu ajutorul Media Go datele pot fi transferate prin Wi-Fi de pe calculator pe telefon. O caracteristica aparte a modelului Sony Ericsson Aino este posibilitatea de a controla consola consola PlayStation 3 cu ajutorul functiei de Remote Play.

Aceasta optiune initial dezvoltata pentru PSP-uri, permite utilizatorilor accesul la continutul multimedia de pe PlayStation 3 cu ajutorul telefonului. Aceasta conexiune intre consola si Aino poate fi realizata cu ajutorul unei retele locale realizata intre cele doua sau cu ajutorul internetului, in cazul in care utilizatorul se afla la mare distanta.

Alte detalii

Sony Ericsson Aino este un slider care masoara 104 x 50 x 15,5 mm, cantareste 130 grame, are ecran de 3 inch cu rezolutia 240 x 432 px si cu suport pentru 16 milioane de culori.

Modelul are camera foto de 8 MP cu flash LED, autofocus, stabilizator de imagine, suport GPS, Google Maps, player muzical cu functii avansate o conectivitate ridicata, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Pretul lui Sony Ericsson Aino este de 639 euro. Nu se stie cand acesta va ajunge pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea