Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #playstation #sony

Sony ar putea lansa un telefon PlayStation

Daca pana acum se credea ca telefonul mobil PlayStation va fi lansat de catre Sony Ericsson, lucrurile se schimba putin.

Se pare ca proiectul va fi dus la capat direct de catre cei de la Sony in colaborare cu Sony Ericsson.

Detalii putine

Primele detalii despre posibilul telefon mobil Sony indica faptul ca niponii vor colabora cu joint-venture-ul propriu Sony Ericsson, iar ca seful echipei de creatie este Kunimasa Suzuki, care este implicat si in linia de creatie a modelelor de notebook-uri Sony VAIO si PlayStation. Totusi, planul Sony este ceva mai cuprizator, acest telefon fiind doar o parte din intreaga operatiune.

Ideea principala este ca Sony sa dezvolte un ecosistem de tip iTunes in care producatorul sa faca disponibille produse Sony via Sony Online Serive , toate acest venind sa contracareze Apple si iPhone.

Alte informatii


Joint-venture-ul suedezo-japonez a facut deja primii pasi in lumea telefoanelor de gaming. Acestia au lansat in 2008 terminalul sony ericsson f305, iar in 2009 modelele Sony Ericsson Yari si Aino, acesta din urma fiind capabil sa se conecteze la consola PlayStation 3, devenind o telecomanda.

Daca totul merge conform planului primele rezultate se vor materializa chiar in 2010. Din pacate nu exista alte detalii legate de acest proiect, reprezentatii companiei nipone pastrand, pentru moment, tacerea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea