Stiinta & Tehnologie

#solutii ani tozatoare #autoturisme #rozatoare

Solutii anti rozatoare pentru autoturisme

Uneori este imposibil sa urmaresti timpul scurt cu care daunatorii se obisnuiesc cu diverse substante chimice si mijloace de control. Daunele pe care le provoaca rozatoarele nu sunt exprimate atat in finante, cat in sentimente si nervozitate sporita. Insa, acum exista o sansa reala de a scapa definitiv de actiunile lor distructive si de daune. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa folosesti un spray anti rozatoare auto, iar piesele masinii, firele si diverse alte component ale acesteia, vor ramane intregi. Soarecii care au intalnit o astfel de metoda de combatere anti rozatoare, nu se vor intoarce la locul lor obisnuit.

Spray-ul anti rozatoare auto protejeaza impotriva deteriorarii firelor electrice ale masinii, a produselor din cauciuc si a plasticului din masina, prevenind reparatiile costisitoare. Amestecul de substante ale spray-ului, urat mirositoare sperie rozatoarele, insa este absolut inofensiv pentru mediu si animale. Este necesar sa aplici spay-ul pe toate piesele din plastic si cauciuc din toate partile masinii. Repeta tratamentul la fiecare 14 zile. Spray-ul anti rozatoare auto are un miros deosebit de puternic, care nu este tolerat de rozatoare. Acesta impiedica deteriorarea firelor, a furtunurilor si a altor componente auto, atunci cand soarecii isi fac cuib in interiorul masinii. De asemenea, acest tip de spray anti rozatoare auto poate fi utilizat si acasa sau intr-un garaj pentru a proteja ustensilele de uz casnic.

Evita mijloacele de combatere inumane

Aerosolul pentru rozatoare iti permite sa eviti mijloacele inumane de otravire mai ales ca actiunea acestora pot afecta nu numai rozatoarele, ci si animalele de companie. Prin urmare, noul remediu activ pentru rozatoare este atat de usor de utilizat si convenabil de depozitat, si mai mult decat atat, nu dauneaza nimanui, cu exceptia rozatoarelor. In plus, spray-ul anti rozatoare auto este destul de ieftin in comparatie cu analogii sai, a caror actiune este slaba si si-au dovedit de-a lungul timpului ineficienta. Tot ceea ce sperie rozatoarele, este o combinatie de mirosuri neplacute care nu au un impact negativ asupra altor animale sau a oamenilor. Acesta va impiedica in mod eficient ca rozatoarele sa provoace daune.

Caracteristici spray anti rozatoare auto

Spray-ul anti rozatoare auto este un amestec de substante puternic mirositor, care alunga rozatoarele si pradatorii mici: soareci si sobolani, dihori etc. Produsul nu contine componente toxice. Este folosit ca preventie anti rozatoare pentru firele masinii, a materialelor plastice si a cauciucului timp de pana la doua saptamani. Daca protectia este necesara pentru o perioada mai lunga de timp, se recomanda repetarea tratamentului. Previne efectiv daunele provocate de rozatoare si este inofensiv pentru animalele de casa si pentru mediu, si, de asemenea, nu are efecte secundare.

Va asteptam in magazinul nostru www.ImpotrivaDaunatorilor.ro pentru a vizualiza toata gama de aparate pentru alungarea rozatoarelor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea