Stiinta & Tehnologie

#auto.ro #anunt #vanzare masini #teelefon mobil

Soferii pot sa posteze un anunt de vanzare a masinii direct de pe telefonul mobil

Vesti bune pentru cei peste 185.000 de utilizatori ai aplicatiei de mobil Auto.ro si nu numai! Acum, in cadrul sectiunii de Anunturi, exista posibilitatea configurarii exclusive doar a anunturilor de masini second hand din Germania. In plus, soferii care doresc sa isi vanda autoturismul, pot posta anuntul direct din aplicatie.

Apetitul soferilor romani pentru masini nemtesti este binecunoscut. Conform celei mai recente statistici pusa la dispozitia opiniei publice de catre Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), in luna iulie a anului curent au fost inmatriculate 26.769 de autoturisme second hand din import, in crestere cu 72% fata de perioada similara a anului trecut.

Cele mai cautate marci au fost Volkswagen, cu 6.582 de masini inscrise (in crestere cu aproape 72% fata de iulie 2012) si Opel, cu 4.467 de autoturisme inmatriculate in luna iulie (in crestere cu 45% fata de iulie 2012).

Venind in sprijinul celor care isi doresc o masina de pe piata germana de autoturisme second hand, sectiunea de Anunturi, cea mai accesata categorie din aplicatia de mobil Auto.ro, s-a imbogatit cu o noua sectiune. Aceasta este dedicata in totalitate masinilor din Germania.

Utilizatorii au la dispozitie peste 25.000 de anunturi auto, insa pentru a cauta numai masinile din Germania, trebuie sa bifeze casuta dedicata acestei optiuni. Apoi, au la dispozitie criteriile de baza, precum marca si modelul, pretul, rulajul kilometrajului, anul de fabricatie sau tipul de combustibil, dar si criterii avansate de cautare, cum este numarul de cilindre ori tipul de transmisie a masinii.

O alta noutate a aplicatiei Auto.ro menita sa ajute si mai mult soferii este optiunea de a posta anuntul de vanzare a masinii direct de pe telefonul mobil. Astfel, cei care nu au foarte mult timp la dispozitie, insa vor sa isi vanda masina, o pot face prin intermediul aplicatiei la costuri minime.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea