Stiinta & Tehnologie

#ophone #selfie #sms-uri aromate #sms aromat #tehnologie aerosoli

SMS-uri... aromate! Vezi cand vei putea pune mana pe tehnologia inovatoare

Inventatorul tratamentului cu aerosoli, profesorul David Edwards, anunta lansarea dispozitivului oPhone care va permite transmiterea unor senzatii olfactive prin intermediul SMS-urilor. Inovatia este considerata ca fiind de natura sa schimbam modul in care comunicam.

oPhone va fi disponibil, in prima faza, pentru aparatele iPhone, iar o aplicatie gratuita denumita oSnap va fi lansata inca din 17 iunie. Tot la acea data va demara o campanie de finantare participativa in care doritorii pot achizitiona oPhone-ul la pretul de 149 euro.

Data comercializarii in masa a dispozitivului a fost amanata pana in 2015, aparatul lui Edwards urmand sa se vanda atunci la pretul de 199 euro. In acest moment, oPhone poate reproduce 32 de mirosuri originale. Numarul combinatiilor dintre cele opt arome de baza ajunge insa la 300.000.

Instantaneele tip "selfie" sau chiar simplele mesaje vor putea fi insotite de arome care sa redea ambianta, cu conditia ca ambii utilizatori sa dispuna de dispozitivul inventat de David Edwards. Acesta are o forma cilindrica si necesita o platforma fixa pe care sa fie asezat.

Sursa foto: fastestpc.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea