Stiinta & Tehnologie

Smartphone-ul Mio A701

Pentru omul modern, dinamic, Smartphone-ul Mio A701 este soluţia perfectă, întrucat răspunde tuturor nevoilor de comunicare, divertisment şi navigaţie prin GPS. Mio A701, disponibil în reţelele Flanco World, Flanco, Flamingo şi Future Shop utilizează sistemul de operare Windows Mobile 5.0, poate fi folosit ca PDA, sistem de navigare GPS şi telefon celular GSM. Dispozitivul permite şi accesul la Internet şi email în majoritatea locaţiilor şi are instalate cele mai recente aplicaţii ale pachetului Microsoft Office (Word, Excell, Power Point si Media Player 10).

Deşi este un aparat de mici dimensiuni, putand încăpea în mana utilizatorului şi are o greutate de doar 150 grame, nivelul de performanţă este surprinzător de ridicat. Procesorul Intel de 520 Mhz este completat de memoria ROM încorporata de 128 MB, 64 MB de memorie RAM, Bluetooth şi Wireless LAN. Cu o cameră video integrată de 1,3 Megapixeli şi ecran tactil cu 65.000 de culori, A701 îşi găseşte utilitatea şi în a face si a reda poze in format digital . Datorită ecranului de o calitate excelentă, Mio A701 este ideal pentru stocarea şi vizualizarea pozelor şi pentru redarea de filme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea