Stiinta & Tehnologie

#wildfire #htc #smartphone

Smartphone-ul HTC Wildfire a fost anuntat oficial

HTC Wildfire , noul telefon Android bazat pe HTC Sense si care integreaza cele mai populare retele sociale , a fost prezentat oficial.

Astfel, HTC Wildfire se alatura lui HTC Desire pentru a face mai accesibila publicului tanar experienta HTC Sense.

Ramai conectat cu gasca

HTC Wildfire ajuta utilizatorul sa pastreze legatura cu persoanele cele mai importante prin HTC Sense. Modelul este dotat cu aplicatia HTC Friend Stream care centralizeaza continutul publicat pe retele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari.

Cu HTC Wildfire fiecare contact vizualizat in agenda telefonului include un thread al comunicarilor recente, intre care detalii despre ultima convorbire, mesaje text si email-uri recente, dar si actualizari din retelele sociale. In momentul apelarii, HTC Caller ID afiseaza fotografia unui contact din profilul Facebook si ultima actualizare a acestuia, dar aminteste utilizatorului si daca se apropie ziua de nastere a respectivului contact. Datorita unui nou widget, HTC Wildfire permite recomandarea de aplicatii prin email, SMS sau prin retelele sociale.

Specificatii tehnice

Cel mai recent smartphone de la HTC este dotat cu un ecranul sensibil la atingere capacitiv de 3,2 inch, or camera foto de 5 MP cu autofocus si flash LED. Modelul mai are o mufa audio de 3,5 mm si slotul pentru card microSD.

Noul HTC Wildfire va fi disponibil clientilor din majoritatea tarilor din Europa si Asia din a doua jumatate a anului 2010. In Romania HTC Wildfire va fi disponibil incepand din luna iulie, in toate cele patru culori (negru, rosu, maro si alb), la un pret aproximativ de 180 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea