Stiinta & Tehnologie

#skoda #vanzari #romania #2008

Skoda vrea primul loc in vanzari

Dupa ce a vandut peste 100 de mii de masini in zece ani, dintre care jumatate in ultimele 30 de luni, Skoda isi face planuri sa preia de la Renault prima pozitie in topul importatorilor.

Reprezentantii Skoda mizeaza pe scaderea vânzarilor Renault, liderul incontestabil al anilor trecuti, si pe stagnarea Volkswagen, pentru a trece pe primul loc în acest an. Cu cele 23.138 de autoturisme, Skoda încheia anul trecut la mai acasa .ro/ acasa .ro/putin" title="putin">putin " title="putin">putin de 200 de unitati în spatele Volkswagen si la 6.250 de masini în urma Renault.

La sfârsitul primelor sapte luni din 2007, Skoda se situa pe locul doi în topul importatorilor, la 3.600 de unitati în spatele Renault. Daca în perioada ianuarie-iulie 2007 ritmurile de crestere erau de 45% pentru Renault si de 26% pentru Skoda, anul acesta situatia s-a schimbat în favoarea marcii cehe.

Cititi continuarea in Cotidianul

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.