Stiinta & Tehnologie

#superb #octavia #scout #skoda

Skoda anunta versiuni noi pentru Scout, Octavia si Superb

Constructorul ceh va largi numarul versiunilor disponibile in gama modelelor Scout , Octavia si Superb. Varful de gama Skoda adopta un nou motor pe benzina, de 200 de cai .

Skoda continua actualizarea gamei sale, cu motoare si transmisii de provenienta Volkswagen, de aceasta data Octavia, Superb si Yeti fiind pregatite pentru imbunatatiri.

SUV-ul compact primeste, mai nou, versiunea diesel de 2.0 litri si 140 de cai putere in varianta cu tractiune 4x2, asistata de performanta cutie cu dublu ambreiaj DSG. Gama de motorizari a modelului ceh se imbogateste insa si cu o unitate pe benzina, de 1.4 litri TSI si 122 de cai putere, asociata numai variantei cu tractiune anterioara si cutie manuala.

De cealalta parte, varianta break a actualului Octavia va putea asocia mai nou tractiunea integrala unor motorizari noi, cum sunt variantele de putere de 140 si 170 de cai ale dieselului 2.0 TDI. Versiunea de top ar putea fi ragasita si pe versiunea Scout, impreuna cu transmisia manuala sau DSG. Cei care prefera insa benzina vor putea alege unitatea de 1.8 litri TFSI de 160 de cai putere combinata cu tractiunea integrala.

Nici Superb nu a fost uitat, varful de gama al cehilor urmand sa faca loc in interiorul gamei sale unei noi motorizari pe benzina, gandita pentru a umple golul dintre versiunile 1.8 TSI de 160 de cai si V6 de 3.6 litri si 260 de cai. Este vorba, mai exact, despre unitatea 2.0 TSI de 200 de cai putere, disponibila, asemeni fratelui mai mare cu sase cilindri, numai alaturi de transmisia DSG cu sase rapoarte.

Cititi mai multe pe Automarket.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea