Stiinta & Tehnologie

#erko #110r coupe #skoda #novague

Skoda 110R Coupe, un nou concept auto

Unul din fanii brandului Skoda, un desginer independent ceh a realizat un concept auto denumit skoda 110R Coupe .

"Vinovatul" pentru prototip este Petr Novak, direcctorul casei de design cehe Novague .

Nume de cod

Noul model realizat de Petr Novak poarta numele "oficial" de Erko . Realizatorul lui Skoda 110R Coupe declara ca modelul a fost de fapt facut ca un omagiu marcii Skoda, un brand care incearca sa isi pastreze traditia intr-o lume superficiala.

"Am vrut sa creez un model modern pe care sa il ofer ca tribut pentru trecutul Skoda. In epoca noastra, oamenii traiesc superficial, moda dicteaza orice, nimeni nu mai este interesat de traditie, continuitate si context", scriu cei de la Automarket.ro, citandu-l pe Petr Novak.

Amalgam Skoda

La baza conceptului Skoda 110R Coupe stau de fapt mai multe modele ale producatorului ceh de automobile . Parte din fata a coupe-ului este inspirata de 110R si partea din spate apartine modelului 130RS.

Totodata, designer-ul Petr Novak a aplicat conceptului sasiul unui Skoda Octavia. Desi un model frumos Skoda 110R Coupe ramane un prototip de nerealizat. Modelul original Skoda 110R contruit in 1907 este urmasul direct al lui Skoda 1100 MBX.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea