Stiinta & Tehnologie

#lansare #telefon mobil #iphone #romania #sims 3

Sims 3 pe iPhone-urile si telefoanele mobile din Romania

A Mobile a lansat jocul de strategie The Sims 3 pentru iPhone si telefoane mobile. Jocul este dezvoltat de aceeasi echipa care a lucrat si la  Anytime Pool si X-Men de la Origini: Wolverine.

The Sims 3 este disponibil pentru telefoanele mobile spre descarcare de pe Vodafone Live si Orange World incepand cu 2 iunie, in timp ce versiunile pentru iPhone si iPod Touch vor fi disponibile pe AppStore la aceeasi data.

Pentru telefoanele mobile

Aspectul original al celebrei francize  The Sims a fost pastrat, asa incat jucatorul va avea din nou ocazia sa inventeze personaje Sim si sa te ingrijeasca de ei in lumea virtuala.  Personajul construit va interactiona cu altele Sim, va merge linistit la munca iar in timpul liber isi va redecora casa sa va avea diferite alte activitati. Jucatorul va putea sa schimbe personalitatea Sim-ului sau, facandu-l "romantic", "diabolic" sau chiar " cleptoman ". Totodata, se poate alege daca e blond, brunet sau roscat, daca va avea o vestimentatie funky, casual sau eleganta. Prin multiplele combinatii prin care se poate personaliza Sim-ul si din care pot rezulta milioane de personaje unice, jocul poate fi reluat de nenumarate ori.

Poate vecinul cu care initial te-ai certat prima oara, la rejucare il faci cel mai bun prieten. Orice ai face, obiectivul principal ramane acelasi: trebuie sa-l mentii pe Sim in viata, trebuie sa manance si sa doarma indeajuns ca sa duca la indeplinire obiectivele pe care le-ai stabilit. Pentru telefoanele mobile performante, grafica jocului este  2D isometric.

Pentru iPhone

In varianta pentru iPhone, jocul dispune de grafica 3D, iar meniul si sistemul de control sunt foarte intuitive, suportand miscari de scroll si "maturare" a ecranului cu degetul. Nu este nevoie de tutoriale complexe pentru ca jucatorul sa se descurce in joc. Intregul univers 3D se invarte, se inclina si se roteste fara intreruperi in jurul personajului Sim creat de tine.

Personajului Sim i se pot da diferite sarcini, dar si indeplinirea a patru jocuri mini (pescuit, gradinarit, gatit si reparatiile casei). Jocul va folosi accelerometrul iPhone pentru a controla anumite parti din joc. In cele 10 ore de joc intens, jucatorul se va putea imparti printre multe altele, intre preparatul unei salate si o cearta cu vecinii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea