Stiinta & Tehnologie

#Silence Force Multi-Cyclonic #rowenta #aspirator

Silence Force Multi-Cyclonic de la Rowenta – singurul aspirator care combina performanta absoluta cu cel mai inalt nivel de silentiozitate

Cand ne planificam activitatile zilnice, fie cele din viata personala ori profesionala, ne dorim performante absolute la orice nivel. Solutiile inovatoare dezvoltate de specialistii Rowenta in curatenie ne ajuta sa obtinem rezultate excelente in interiorul propriului camin.

 

Silence Force Multi-Cyclonic de la Rowenta este singurul aspirator care imbina performanta exceptionala a sistemului multi cyclonic cu cel mai inalt nivel de silentiozitate. Cu o putere de aspirare de 750W, Silence Force Multi-Cyclonic este la fel de eficient precum modelul anterior de 2100W, dar cu un consum de energie redus de pana la 50%.

The sound of silence

Silence Force Multi-Cyclonic este proiectat pentru a fi cel mai silentios aspirator din categoria sa, inregistrand doar 68 decibeli la putere maxima. Daca ne gandim ca o soapta masoara in jur de 20 de decibeli, este lesne de inteles performata ce sta la baza tehnologiei Silence Force Multi-Cyclonic. Fiecare componenta a aparatului a fost gandita pentru a obtine maximum de putere, utilizand tehnologia Rowenta de reducere a zgomotului: motor suspendat si izolat ce minimizeaza vibratiile, cap de aspirare special optimizat, maner acustic.

Performanta absoluta in cel mai silentios aspirator

Tehnologia MULTI-CYCLONIC asigura un proces de separare a aerului de praf in doua etape: aerul este aspirat si centrifugat in ciclonul central, trecand apoi prin cele 4 cicloane laterale. Astfel, 99% din praful aspirat a fost eliminat complet. Procentul de 1% ramas este apoi directionat catre alte trei niveluri de filtrare: spuma, filtru din metal pentru micro particule si un filtru HEPA13 -acesta purifica aerul evacuat si elimina pana la 99,95% din alergeni.

Silence Force Multi-Cyclonic are o capacitate de stocare a prafului de 2 litri, iar datorita sistemului exclusiv de gestionare a prafului aspirat CLEAN EXPRESS ERGO, containerul este golit in doar trei pasi simpli: usor de indepartat, usor de manevrat prin apasarea unui buton, usor de golit.

Dincolo de performatele tehnologice, Silence Force Multi-Cyclonic de la Rowenta are culori trendy, design practic si un set de accesorii compus din perie Ergo Comfort Silence pentru suprafete dure si covoare, perie pentru parchet, duza pentru spatii inguste, perie pentru mobila si perie integrata Easy Brush.

Rowenta lanseaza primul Facebook Messenger Chat Bot asociat unui brand din Romania

Chat Bot–ul sau "Aspirajutorul Rowenta" este un serviciu care ofera asistenta in alegerea unui aspirator Rowenta , intr-un mod social media friendly. Chat bot-ul are asociata personalitatea unui robot vorbaret, simpatic, expert in tehnologie, dar putin naiv in alte subiecte, ceea ce il face amuzant. Personalitatea lui reiese din dialogurile distractive presarate in timpul conversatiei, cat si din identitatea lui vizuala. Este foarte sociabil, te saluta si te intreaba "ce mai faci?", se "scurtcircuiteaza" daca ii vorbesti urat si isi ia la revedere in multe feluri.

Functionalitatea chat bot-urilor este disponibila la nivel international incepand cu luna aprilie 2016. "Aspirajutorul Rowenta" este un proiect ongoing, noi functionalitati urmand sa fie adaugate si in functie si de feedback-ul utilizatorilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea