Stiinta & Tehnologie

Si in zare, un nou Samsung rasare: i7110

Daca te-ai saturat de lansarile celor de la Samsung, asta e viata, totul este intr-o continua miscare, iar compania coreeana isi pregateste terenul pentru o noua lansare.

Inca aflat in lucru, modelul i7110 este cel mai recent rezultat al mintilor de la Samsung, iar primele imagini tocmai au rasarit pe internet.

Seria "i" de business

Imaginile cu noul Samsung vin la cateva zile diferenta dupa ce Samsung INNOV8 a fost anuntat oficial. Cele doua fac parte din aceeasi serie, "i", dedicata segmentului business, desi noul model nu pare atat de business.

Bineinteles ca lista de specificatii a acestui telefon nu a scapat inca pe internet, tot ce avem momentan fiind doua imagini, dar din care se pot deduce destule. In plus, daca imaginile sunt atat de clare, ca si in cazul lui Omnia, fanii anticipeaza ca anuntul oficial se va face foarte curand.

Despre i7110

Asa cum am spus si mai devreme, noil model Samsung nu are o lista clara de specificatii, singurele detalii despre el putand fi observate din cele doua imagini aparute pe internet. Prin urmare Samsung i7110 este un candybar, metalic, posibil dedicat clasei bussiness.

Are camera foto de 5 megapixeli cu flash, plus o camera secundara pentru videoconferinte . Nu ii lipseste nici mouse-ul optic, player-ul muzical si memoria externa, plus radio FM si Bluetooth. Nu se stie daca Samsung i7110 va avea GPS, dar se pare ca multi vor fi dezamagiti daca nu va prezenta aceasta caracteristica. Din pacate alte detalii nu sunt disponibile, dar precis vom mai auzi despre acest telefon in viitorul apropiat.





Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea