Stiinta & Tehnologie

#creare site de succes #sfaturi creare site #creare site

Sfaturi pentru a crea un site de succes si a atrage clienti noi

Site-ul web este parte esentiala a majoritatii afacerilor si a devenit in ziua de astazi cel mai important instrument pe care un antreprenor il poate avea în strategiile sale de marketing.

 

Poate parea putin descurajant sa creezi un site web functional, dar nu este atât de dificil pe cat ai putea crede. Daca nu ai cunostintele necesare pentru a construi un site web, poti sa apelezi la profesionistii din cadrul agentiilor de web design si marketing online. Companiile de marketing online te vor ajuta sa construiesti un site web care se poate clasa cu usurinta pe primele pozitii in Google sau in alte motoare de cautare.

Ai nevoie de marketing digital

Fiecare firma trebuie sa isi faca publicitate online sa offline pentru a ajunge la clientii ei, iar marketingul digital, chiar daca a fost cea mai subestimata tactica din ultimii ani, este o modalitate eficienta in acest sens.

Exista multe moduri în care iti poti promova afacerea, cum ar fi: optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO), publicitate pe Facebook, Google Ads, publicitate LinkedIn si multe altele. Toate aceste moduri de a-ti face publicitate vin cu avantaje dar trebuie sa sti cum si cand sa le utilizati.

Ai nevoie de optimizare SEO

O campanie SEO poate dura mult timp pana sa devina eficienta si sa incepi sa culegeti roadele, dar, odata ce este pusa in functiune, te v ajuta sa reducI cheltuielile cu publicitatea prin traficul organic pe care il vei obtine cu ajutorul motoarele de cautare. Atunci cand doresti sa obtii rezultate mult mai rapid decat printr-o campanie SEO, va trebui sa folosesti metode de publicitate prin Google Ads sau Facebook.

Realizeaza campanii de marketing de continut

Algoritmul motorului de cautare Google a devenit mai inteligent de-a lungul anilor si este foarte important sa ai o prezenta web robusta daca vrei sa generezi trafic. Daca vei efectua campanii de marketing prin continut relevant si bine scris, nu va mai trebui sa iti faci griji cu privire la SEO, deoarece Google va oferi site-ului tau clasamente bune pe SERP-urile sale.

Furnizeaza datele de contact

Atunci cand creezi un site web nu uita sa incluzi datele de contact. Multe site-uri omit sa afiseze informatii cruciale pentru clienti, cum ar fi: adresa companiei, harta cu indicatiile de orientare, telefonul si adresa email. Asigura-te ca sunt afisate vizibil în partea de sus a site-ului tau si verifica daca toate informatiile pe care le incluzi pe site sunt corecte si actualizate. Altfel poti fi penalizat in clasamentul motoarelor de cautare precum Google.

Cere ajutorul unui expert

Continutul si designul ar trebui sa fie pe primul plan atunci cand creezi site-ul. Apeleaza intodeauna la o echipa de experti pentru a beneficia de asistenta si consiliere, astfel încât sa poti tine pasul cu mediul digital din ce în ce mai solicitant de astazi.

Sursa foto: pxfuel

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea