Stiinta & Tehnologie

Serviciu de mesaje Orange de numarat calorii

Daca te sperie faptul ca nu stii ce mananci si ca silueta ta de vis se poate distruge oricand sau daca vrei un mic ajutor in dieta ta, Orange ar putea sa iti vina in ajutor cu noul serviciu de mesagerie.

Pentru inceput serviciul va fi lansat doar in Anglia, dar speram ca se va extinde. Cu ajutorul lui, un utilizator va reusi sa isi monotorizeze mesele zilnice. Serviciul va fi functional prin vara sau toamna acestui an si se numeste e-diet.

E-diet la munca

Te intereseaza cum functioneaza? Simplu. Ai mancarea in farfurie, scoti telefonul, scrii un mesaj in care spui exact ce ai de gand sa mananci in urmatoarele secunde si vrei primi raspunsul imediat cu tabela de calorii corespunzatoare alimentului sau alimentelor indicate de tine.

Se pare ca tot mai multe companii adopta idea de "viata sanatoasa", pentru ca anuntul facut de Orange vine la o luna dupa ce Samsung si-a lansat telefonul miCoach.

O veste buna este ca in cazul in care serviciul va fi finalizat e posibil sa fie gratuit pentru utilizatori si "sponsorizat" de reclame. O alta posibilitate sa fie disponibil prin inscriere Orange. Pentru mai multe informatii despre masa pe care o vei consuma, utilizatorii pot trimite via SMS o poza cu mancarea din farfurie.

Usor de realizat

"Din punct de vedere tehnologic acest lucru este foarte usor de realizat, dar trebuie sa ne asigura ca utilizatorii experimenteaza ceva", a declarat unul din purtatorii de cuvant Orange.

Inainte ca tot programul de realizare a serviciul sa inceapa si apoi campania sa se deruleze, Orange a inceput un sondaj de opinie, prin prezentare unui videoclip, pentru a studia reactia utilizatorilor. Aceasta a putut fi vizionat la CTIA -ul din Las Vegas.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea