Stiinta & Tehnologie

#volkswagen #suzuki #porsche

Seful VW Group: "Nu mai cumparam nicio alta companie auto!"

Cumparaturile VW Group s-au terminat dupa achizitia Porsche si preluarea a 20% din actiunile Suzuki . Seful companiei exclude alte achizitii in viitorul apropiat.

Dupa cumpararea Porsche si, ulterior, a aproape 20% din Suzuki, Grupul Volkswagen va nu va continua politica de achizitie, urmand sa se concentreze pe dezvoltarea interna a marcilor deja existente in grup. Intr-un interviu acordat publicatiei germane WirtschaftsWoche, Martin Winterkorn (CEO VW Group) sustine insa ca exista inca unele companii care "bat la usa Volkswagen".

"Nu avem planuri de cumparare a unei parti mai mari din Suzuki, suntem satisfacuti cu cele 19.9 procente pe care le detinem din compania japoneza", sustine Winterkorn.

In alta ordine de idei, seful VW Group a confirmat faptul ca VW Group a anulat contractul de productie a lui Porsche Boxster pe care il avea cu austriecii de la Magna Steyr. Compania care se va ocupa de productia modelului Porsche va fi Karmann .

Cititi mai multe pe Automarket.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea