Stiinta & Tehnologie

Seat Ibiza Sport Coupe

Nou Ibiza Sport Coupe este pregatit pentru debutul mondial ce urmeaza sa aiba loc la Salonul Auto de la Londra. Acest lucru este intarit de faptul ca cei de la Seat au oferit publicului larg cateva imaginii cu modelul impreuna cu cateva date tehnice ale masinii.

Una dintre noutatile masinii este cutia de viteze secventiala cu 7 rapoarte de tip DSG pentru motorizarea de 1.6 litri si 105 CP, devenind primul model din aceasta clasa ce beneficiaza de aceasta tehnologie.

Design-ul exterior al lui Ibiza Sport Coupe urmareste in mare liniile exterioare ale conceptului Bocanegra, desi lipsesc grila radiatorului supradimensionata cat si prizele de aer prezente in partea din spate ale conceptului. Probabil ca aceste elemente vor putea fi intalnite pe versiune de top denumita“Cupra”.

Seat Ibiza Sport CoupePentru acest model sunt disponibile trei variante de motorizare: 1.4 litri benzina si 90 CP, 1.9 litri TDI de 105 CP si 1.6 litri benzina ce dezvolta 105 CP si cutie de viteze in 7 rapoarte de tip DSG.

Productia a fost planificta in fabrica Martorell de langa Barcelona, insa oficialii de aici nu sufla o vorba despre data lansarii sau a pretului. Pe langa versiunea Cupra mai sunt asteptate si versiunile FR si Ecomotive a caror lansare este asteptata in viitorul apropiat.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea