Stiinta & Tehnologie

Se zvoneste ca Sony Ericsson va cumpara HTC-ul

Zvonurile curg garla mai ales intr-o luma in continua schimbare si care are mereu noi aspiratii . Probabil din aceasta cauza s-a ajuns aici.

Cel mai recent zvon din lumea telefoniei mobile este legat de doua nume mari si anume Sony Ericsson si HTC. Asa se face ca unii au "auzit" ca celebra compania suedezo-japoneza o va cumpara pe cea coreeana, HTC.

Argumente pro

Daca zvonul ar fi adevarat, contopirea celor doua ar fi unul din cele mai importante evenimente ale anului si probabil telefoanele dezvoltate de acestia ar cele mai bune .

Aceste povesti au plecat de la o anume publicatie online suedeza numita Elektronik Tidningen, care declara ca in timp ce astepta sa i-a parte la o conferinta de presa HTC, aceasta a fost anulata din cauza ca de fapt HTC si-a unit fortele cu Sony Ericsson.

Da, foarte important lucru singura problema este ca nu exista nici un anunt oficial care sa vina sa dezminta cele spuse de Elektronik Tidningen, dar nici care sa confirme fuziunea celor doua companii.

HTC zice "NU"

Totusi, oficial sau neoficial se pare ca coreeni de la HTC au reactionat destul de repede si au declarat ca: "This is just a rumor and there is no truth to this statement", adica adaptat: "acesta este doar un zvon si declaratia suedezilor este falsa".

Dar daca stam bine sa ne gadim o fuziune intre cele doua companii nu ar fi o idee rea sau ceva de neconceput. Mult asteptatul Sony Ericsson XPERIA X1 , care se va lansa in luna septembrie a acestui an, a fost conceput impreuna cu coreeni de la HTC, iar numele de cod al terminalului a fost HTC Venus.

Dar in lipsa altor detalii, acesta informatie va ramane la stadiul de zvon. Sa vedem ce se va intampla pe viitor.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea