Stiinta & Tehnologie

#bullet skater #iphone #ipod touch #apple #joc #telefon mobil

Se lucreaza la Bullet Skater pentru iPhone

Chillingo , unul din ce mai mari dezvoltatori de jocuri pentru iPhone din Europa, au anuntat lansarea Bullet Skater in cadrul Game Developers Conference (GDC) din San Francisco.

Jocul se afla inca in lucru si este realizat cu ajutorul studiourilor Bullet Development din Statele Unite ale Americii.

Actiunea jocului

Ca jucator, vei avea in posesie un personaj care trebuie sa se fereasca de toate gloantele care sunt aruncate de o masina. Acestea sunt de mai multe culori si toate scad viata sau ranesc personajul in afara de gloantele verzi pe care utilizatorul trebuie sa le prinda.

"Jocul este un foarte distractiv si in plus este perfect pentru iPhone. Compania noastra a mai lansat titluri de succes ca Zen Bound si credeam ca si acest joc va avea aceeasi soarta", a declarat Chris Byatte, fondatorul si directorul de management Chillingo.

Cum se joaca

Bullet Skater va fi disponibil atat pentru telefoane iPhone, cat si pentru playerele muzicale iPod Touch. Controlul jocului se face foarte usor prin accelerometrul, senzorii de miscare si ecranul tactil din dotarea dispozitivelor Apple.

"Am dorit sa creeam un joc casual pentru toata lumea. Acesta trebuie sa fie usor de inteles si controlat si sa distreze orice tip de utilizator. A fost o placere sa lucram la Bullet Skater si ne bucuram de parteneriatul cu Chillingo, care ne ajuta sa lansam titlul in magazinul App Store", a declarat James Foote, CEO-ul Bullet Development.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea