Stiinta & Tehnologie

#yahoo! mobile #messenger #telefon mobil #apple iphone #sony ericsson #nokia #motorola #samsung #lg #blackberry #windows mobile

Se lanseaza Yahoo pentru telefoanele mobile

Noul serviciu al gigantului Yahoo! este destinat exclusiv telefoanelor mobile.

Numit Samsung si Motorola.

Compania promite ca dispozitivele care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile vor putea si ele suporta noul Yahoo! Mobile. Din pacate nu se stie nimic despre terminalele care ruleaza sistemele de operare Symbian sau Android.

Compania a mentionat ca Yahoo! Mobile pentru iPhone se va lansa la sfarsitul lunii martie a lui 2009, iar aplicatia pentru restul platformelor va fi disponibila in luna mai a aceluiasi an.

Cum functioneaza Yahoo! Mobile

Design-ul interfei de utilizare a serviciului Yahoo! Mobile este intuitiv si favorizeaza actiunile de personalizare . Totusi, continutul pe care utilizatorul il doreste va fi gasit prin alte servicii Yahoo!, gen Yahoo! Search sau continut special selectat.

Accesul la e-mail-ul personal, retelele social (Facebook, MySpace, Twitter, etc) sau mesageria instantanee sunt alte lucruri oferite de aplicatie. Sectiunea de mail va fuctiona si cu conturi pentru Gmail, Windows Live, Hotmail si AOL. Yahoo! Mobile va suporta si feed-uri RSS, continut de website, aplicatii meteorologice sau informatii despre bursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea