Stiinta & Tehnologie

#robo #hexxagon labs #travel genius #iphone #telefon mobil #smartphone #pda #herocraft #joc

Se lanseaza Robo, Travel Genius si Hexxagon Labs pentru iPhone

HeroCraft , companie ruseasca dezvoltatoare de jocuri pentru dispozitivele mobile, anunta lansarea primelor sale titluri pentru iPhone.

Cele trei jocuri, Robo , Travel Genius si Hexxagon Labs sunt deja disponibile pentru PDA-uri si smartphone-uri.

Tehnologie speciala

HeroCraft a reusit adaptarea jocurilor pentru iPhone si dispozitivele iPod Touch datorita motorului NioCore dezvoltat de ei. Asemenea altor jocuri pentru iPhone, cele trei se vor folosi de ecranul tactil si accelerometrul din dotarea iPhone-ului si iPod-ului Touch.

"Speram ca toate jocurile pe care le avem disponibile pentru PDA-uri si alte smartphone-uri sa faca parte din portofoliul de jocuri pentru iPhone. In plus vrem sa le adaptam in decursul lunilor urmatoare", a declarat Alexander Polukord, manager de vanazari si marketing in cadrul diviziei de smartphone-uri la HeroCraft.

Trei jocuri


Robo este un puzzle care are mai mult de 70 de nivele, mini-jocuri de inteligenta si grafica foarte buna. Travel Genius este un joc de intrebari din domeniul geografiei, iar Hexxagon Labs se bazeaza pe logica utilizatorului de a rezolva puzzle-uri. Are peste 20 de nivele, poate fi jucat in modul single sau multiplayer.

"Toate jocurile pe care le vom dezvolta pe viitor vor avea suport pentru toate platformele, adica Palm, Windows Mobile, Symbian si iPhone. Am lucrat foarte multe pentru adaptarea acestor titluri si speram sa fie pe placul utilizatorilor", a mai spus Alexander Polukord.

Robo poate fi achiztionat deja prin iTunes pentru pretul de 9,5 RON. Preturile pentru Travel Genius si Hexxagon Labs nu a fost inca anuntate de companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea