Stiinta & Tehnologie

#ipod touch #iphone #arcade #pinball dreaming

Se lanseaza Pinball Dreaming pentru iPhone

Pinball Dreaming: Pinball Dreams este primul joc dedicat iPhone-ului realizat de catre compania Cowboy Rodeo.

Titlul se bazeaza pe trilogia originala Pinball Dreams lansata de Commodore Amiga in anul 1990.

Stil vechi

Asemenea originalului, Pinball Dreaming: Pinball Dreams este un joc arcade. Totusi, noua versiunea a fost mult imbunatatita, iar acum acesta dispune de patru noi mese de joc.

"Cand vine vorba de arcade, Pinball Dreams este cel mai tare joc creat vreodata. Suntem de parere ca un joc bun, va ramane celebru de-a lungul mai multor generatii. Reluand acesta saga, demonstram ca idea originala a fost foarte buna, iar cei care nu cunosc trilogia au acum ocazia sa se delecteze cu ea", a declarat Juuso Salmijärvi, CEO-ul Cowboy Rodeo.

Si pentru iPod

Pinball Dreaming: Pinball Dreams va fi disponibil si pe dispozitivele iPod Touch , pentru ca la fel ca iPhone-ul aceste playere muzicale dispun de ecran tactil si accelerometru .

"Algoritmii au fost recreati, iar cei care au lucrat la joc au avut o sarcina nu tocmai usoara timp de sase luni pentru a putea adapta pinball dreaming la iPhone si iPod Touch. Rezultatul final ne-a multumit si pe noi, dar si pe creatorii jocului original. Nu puteam decat sa ne bucuram", a mai adaugat Juuso Salmijärvi.

Pinball Dreaming: Pinball Dreams este disponibil deja in magazinul Apple, App Store. Din pacate pretul jocului nu a fost inca anuntat de producator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea