Stiinta & Tehnologie

#bejeweled twist #popcap #joc #telefon mobil #lansare #oficial

Se lanseaza Bejeweled Twist Mobile

PopCap Games, unul din cei mai mari dezvoltatori si distribuitori de jocuri casual a lansat noul Bejeweled Twist Mobile.

Noul titlu este disponibil in Europa prin intermediul unor operatori de telefonie mobila. Lista tarilor, operatorilor si pretul jocului nu au fost inca date publicitatii.

Noul Bejeweled

Bejeweled Twist vine cu un nou stil si mod de joc. Mai mult, incheie captitolul in care utilizatorul trebuia sa asocieze o bijuterie de o culoare altor doua pentru a crea punctaj, adica modelul de "trei perechi".

"Bejeweled Twist este un joc aparte in categoria casual, dar ramane accesibil atat incepatorilor, cat si celor experimentati. Versiunea pentru mobile va fi plina de actiune si reguli de strategie"
, a declarat Andrew Stein, directorul diviziei de mobile business de la PopCap. Acum, in loc sa sa mute o singura piatra pretioasa, jucatorul va trebui acum sa roteasca un intreg segment de 2 x 2 patratele in care se afla bijuterii colorate. Acest segment trebui aliniat cu altele pentru a forma coloane de aceeasi culoare care apoi sunt eliminate din ecranul de joc.

"Gamerii au asteptat foarte mult lansarea lui Bejeweled Twist versiunea pentru computerele personale si ne bucuram ca am avut ocazia sa realizam un joc care s-a ridicat la asteptatile fanilor. Din aceste motive dorim sa oferim si pietei de mobile o versiunea buna in care utilizatorul sa se poata bucura de aceleasi provocari si bonus-uri", a mai spus Andrew Stein.

Studiu pe utilizatori


Bejeweled Twist Mobile este adaptarea pentru telefoanele mobile a jocului original compatibil cu sistemele PC. PopCap nu este la prima lansare a lui Bejeweled. Pana acum compania a mai pus la dispozitia "gamerilor de mobil" alte trei variante de Bejeweled, fiecare versiune fiind o adaptare a unui joc original pentru PC.

Compania a lucrat la noul joc in urma unui studiu realizat de reprezentantii PopCap din care reiese ca 57% dintre utilizatorii de telefoane mobile folosesc terminalul ca o consola de joc . Jocurile pentru aceste dispozitive ajuta la reducerea stresului, peste 50% dintre cei chestionati spunand ca jocurile pe telefon ii ajuta sa nu se mai gandeasca la problemele zilnice.

Tot din studiu reise ca 40 din utilizatorii de mobile, prefera sa foloseasca jocurile de pe mobilele proprii pentru a se relaxa. Prin urmare cei de la PopCap Games au incercat sa produca un joc special creat pentru aceste situatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea