Stiinta & Tehnologie

#hd #12mp #n87 vasco #nokia

Schitele lui Nokia N87 Vasco apar pe internet

Telefonul mobil Nokia N87 Vasco este unul dintre cele mai noi proiecte ale producatorului finlandez, iar recent schitele terminalului au fost facute publice pe internet.

Modelul Nokia N87 class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ vasco " title="vasco">Vasco a fost reperat pentru prima data pe internet la sfarsitul anului trecut, in luna decembrie .

Specificatii tehnice

Imaginile cu Nokia N87 Vasco sunt de fapt o serie de schite care au fost publicate pe site-ul BeGeek.fr, care a postat si o parte din lista de specificatii tehnice ale viitorului telefon mobil. Astfel noul terminal ar putea avea ecran AMOLED sensibil la atingere cu diagonala de de 3,7 inch.

Totusi, unul dintre cele mai importante detalii despre acest telefon este camera foto de 12 MP cu lentile Carl Zeiss, astfel, N87 Vasco ar putea deveni primul telefon mobil al producatorului finlandez cu o camera foto de 12 MP. Mai mult, senzorul din dotare va putea face inregistrari video in format HD. Printre specificatiile tehnice ale dispozitivului se numara si sistemul de operare Symbian si procesorul ARM Cortex 8 de 600 MHz. Este posibil ca terminalul sa fie disponibil in doua variante, una cu memoria interna de 16 GB sau alta cu 32 GB, asemenea altor modele rivale ca iPhone sau Samsung.

Alte detalii

La capitolul conectivitate Nokia N87 Vasco se prezinta foarte bine fiind capabil sa se conexteze la retele Wi-Fi. Modelul mai dispune de GPS si foarte probabil va avea preinstalat si serviciul proprietat Nokia, Ovi Maps.

Nokia N87 Vasco
va avea player muzical si video, plus radio FM si transmitator FM. Din pacate compania producatoare nu a facut nicio declaratie oficiala referitoare la noul telefon mobil. S-ar putea ca terminalul sa fie anuntat oficial in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea