Stiinta & Tehnologie

Sandero se produce la Moscova

Reanult si-a anuntat intentia de a produce modelul Sandero in fabrica de la Moscova, despre care se spune ca isi va dubla capacitatea de productie in 2009, la 160.000 de vehicule pe an, anunta Forbes. De la jumatatea anului 2005, in aceasta fabrica se produce si modelul Logan.

La noi in tara, Dacia Sandero va fi pusa in vanzare la sfarsitul lunii viitoare. Modelul este al cincilea din gama sa si va fi urmat, probabil, de varianta restilizata a modelului Logan Sedan. Dacia Sandero este derivat din automobilul Renault Sandero, comercializat de grupul francez in Brazilia si Argentina.

Modelul va fi disponibil in patru variante de motorizare, doua pe benzina si doua Diesel. Vestea ca Dacia Sandero va fi comercializata de la sfarsitul lunii iunie a fost data de directorul general al Renault in Romania. Surse din piata auto spun ca Sandero va fi o masina accesibila, al carei pret nu va depasi 9.500 de euro pentru cea mai echipata versiune.

Logan MCV (break) este un alt model al producatorului auto autohton care va beneficia de facelift . Modelul restilizat va putea fi cumparat din 2009, an care va marca si mult asteptata lansare a primului automobil SUV (Sport Utility Vehicle), de la Dacia.

"Dacia va face un facelift la Logan MCV, lansarea fiind prevazuta in aceeasi perioada in care va fi lansat si SUV-ul, nu mai devreme", au declarat, miercuri, surse din industria auto , pentru Mediafax.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la  Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea