Stiinta & Tehnologie

Sandero aprinde imaginatia

Iata ca, desi nu a aparut inca, Sandero are deja destui fani. Ba mai mult, daca nu stiati, exista acum si un forum dedicat acestui autoturism.

Unul dintre fani chiar s-a incumetat, virtual , e adevarat, sa tuneze un astfel de exemplar, mai bine zis un exemplar al fratelui geaman de la Renault. Noi am vazut schitele, ne-au placut si le-am postat. Asteptam sa ne spuneti si voi ce parere aveti despre masina ;).

Dacia va incepe productia noului Sandero in luna mai, masina urmand sa fie lansata pe piata romaneasca in luna iunie, la un pret care nu va depasi 9.500 de euro pentru versiunea de top. Modelul va fi lansat in iunie si alte state europene, precum Bulgaria si Turcia, iar ulterior, progresiv pana la sfarsitul anului, pe 40 de piete. Micul hatch va avea de infruntat adversare precum Chevrolet Aveo , Fiat Punto Clasic, Opel Corsa , Mazda 2, Ford Fiesta, Skoda Fabia, Renault Clio III sau Kia Rio .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea