Stiinta & Tehnologie

#samsung #corby #bluetooth #casca bluetooth

Samsung WEP490, casca Bluetooth pentru Corby

Producatorul coreean de telefoane mobile Samsung anunta lansarea unui set de casti Bluetooth , special creat pentru telefonul mobil recent prezentat, Corby.

Casca denumita Samsung Corby WEP490 va fi disponibila intr-o serie de culori care se pot asorta telefonului in cauza.

Samsung Corby WEP490

Modelele vor avea un LED care va lumina atunci cand utilizatorul este apelat, tehnologia de reducere a ecoului si a zgomotului ambiental si control automat al volumului.  Reprezentantii companiei au declarat ca Samsung Corby WEP490 rezista pana la sase ore de utilizare continua si pana la zece ore in modul stand-by. Pentru moment, modelul va fi distribuit in Rusia la pretul de 45 USD. Telefonul mobil Samsung Corby a fost recent lansat si in Romania, fiind disponibil la pretul de 160 de euro. Terminalul are ecran tactil si vine cu o selectie de culori pentru carcasa din spate: galben, alb, portocaliu si roz. De asemenea, fiecare Samsung Corby are doua carcase suplimentare pentru spate, denumite si " Fashion Jackets ".

Totodata, telefonul dispune de suport pentru retele sociale precum Facebook, Twitter sau MySpace. Samsung Corby masoara 103 x 56,5 x 12 mm, cantareste 92 de grame si are un ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si afiseaza pana la 256.000 de culori.

Alte detalii

Modelul incorporeaza interfata de utilizator proprietara Samsung, TouchWiz si are sistem tactil de feedback care face ca operatiunile accesate de pe ecranul tactil sa fie simple si intuitive. Mobilul ofera un raspuns tactil atunci cand utilizatorii fac o selectie pe ecranul telefonului prin intermediul unui widget.

Totodata, utilizatorii pot personaliza si mai mult mobilul si interfata cu ajutorul aplicatiilor utile si a widget-urilor care sunt deplasate prin "drag-and-drop". Camera foto din dotarea lui Corby este de doar 2 MP, fara flash sau autofocus, iar conectivitatea modelului se reduce la EDGE.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea