Stiinta & Tehnologie

#zoom optic #w880 #amoled 12 #samsung

Samsung W880 a fost anuntat oficial

Terminalul care se credea ca este urmasul lui Samsung Pixon12 , modelul W880 , a fost anuntat oficial de catre compania coreeana si va fi disponibil in curand pe piata asiatica.

Noul telefon mobil Samsung este primul terminal cu o camera foto de 12 MP si zoom optic 3x.

Specificatii tehnice

Samsung W880 denumit si AMOLED 12 datorita ecranului sau, masoara 115,8 x 56,9 x 16,3 mm si are un display AMOLED de sensibil la atingere de 3,3 inch cu rezolutie 480 x 800 pixeli si poate afisa pana la 16 milioane de culori.

Terminalul vine cu cea mai nou versiune a interfetei de utilizator Samsung, TouchWiz 2.0 si dispune de o memorie interna de 4 GB. In plus utilizatorul poate mari spatiul de stocare pana la 32 GB cu un card microSD. Punctul forte al terminalului ramane insa camera foto de 12 MP cu zoom optic de 3x, autofocus, flash Xenon si LED, functii de tracking touch autofocus, tehnologia de detectare a fetei, zambetului si clipitului, moduri de fotografiere Smart Auto sau Beauty Shot, stabilizator de imagine si capacitatea de a face capturi video la rezolutie maxima de 720p cu 30 fps.

Alte detalii

La capitolul conectivitate terminalul se prezinta destul de bine, acesta dispunand de GPRS, EDGE, 3G in retele CDMA de 2000 mHz si EV-DO. Telefonul mai dispune de standardele Bluetooth 2.1 cu A2DP si USB 2.0. Modelul mai vine dotat cu player muzical si video care are suport DivX/XviD.

Samsung AMOLED 12M SCH-W880 va fi disponibil pe piata coreeana de la inceputul lunii octombrie 2009. In prezent nu se stie daca telefonul va putea fi achitizionat in viitor si din alte tari. Totodata, reprezentantii companiei nu au facut public pretul terminalului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea